E-Bike Masters

Denk aan E Bikes, Hi Speed E Bikes en E bakfietsen. Of het nu woon/werk verkeer betreft, de kinderen naar school te brengen of het bezorgen van goederen in een drukke urbanisatie. Maar ook de elektrische scooter met al haar fiscale voordelen verdient meer aandacht dan dat ze nu heeft in de mobiliteit oplossingen, stil en zuinig, maar vooral schoon.

Op deze website kunt u een selectie zien van e-mobility oplossingen die wij zorgvuldig hebben getest op de geboden kwaliteit versus u investering. Maar u treft bij ons ook enkele vooruitstrevende merken die hun primeur vinden bij E Bike Masters. We streven naar een goed product en met een moderne uitstraling. Design mag en dat vertaald zich fraaie stijl volle producten. Geen 13 in een dozijn of doe maar gewoon. Ja u mag gezien worden op onze producten en zult genieten van de geboden technieken. We hebben enkele Nederlandse en internationale primeurs in ons assortiment.

Mijn naam is Ewald Klijn, na mijn studie aan het IVA in Driebergen heb ik na 17 jaar in de autobranche vaarwel gezegd. In 1999 heb ik besloten te gaan werken aan en met mijn passie voor mobiliteit en met name mobiliteit met de fiets.